Eén enkele leverancier voor uw platte dakbedekking en gevelbekledingsmaterialen


De SPRL RMS8, gevestigd in Thimister in de provincie Luik, werd opgericht in 2007, na een omweg via import-export. De oprichters, afkomstig uit de bouwsector, besloten zich te concentreren op een vernieuwende lokale dienstverlening aan kleine dakdekkersbedrijven.

RMS8 is gespecialiseerd in het vormen van plaatwerk en het verhuren van hijsmachines. RMS8 heeft een beroep gedaan op een Sika-partner en levert ook alle nodige materiaal voor platte daken.

Een 3 in 1 pakket aanbieding die zijn klanten veel tijd bespaart!

RMS8 zet zich in om aan uw eisen te voldoen in een constante zorg voor kwaliteit en professionaliteit, en biedt een service en advies op maat om de voortgang van uw werkzaamheden te vergemakkelijken.

Le saviez-vous ?


RMS8 propose à la location, un détecteur de fuite qui permet d’identifier les défauts de votre toiture.

Nos dernières actualités

Innovatieve diensten


De uitvoering van vouwwerk op maat, de levering van materialen en de verhuur van hoofwerkers

 • icons-pentagon
 • icons-pentagon

RMS8 biedt u drie verschillende maar complementaire types van diensten aan: de uitvoering van vouwwerk op maat, de levering van materialen voor de realisatie van synthetische dakbedekkingen voor platte daken en de verhuur van hoogwerkers en verreikers. En aangezien wij voortdurend op zoek zijn naar nieuwe innovaties, beschikken we intussen ook over een eigen werkplaats voor de bewerking van gevouwen staalplaten. De machines die wij hiervoor gebruiken, zijn bovendien hypermodern en bieden een hoog rendement.

icons-pentagon

De pijlers van onze onderneming

 1. 01

  Concurrerende prijzen

  We zijn er ons van bewust dat het soms moeilijk kan zijn voor kleine ondernemingen om de beste prijzen te verkrijgen voor de uitvoering van vouwwerk op maat. Door onze focus op de lokale markt en ons begrip voor de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd, verbinden wij ons ertoe om steeds concurrerende prijzen te hanteren, en dat zowel voor vouwwerk als voor machineverhuur.

 2. 02

  Een constante professionaliteit

  We maken er een erezaak van om blijk te geven van een grote professionaliteit. Dat betekent in de eerste plaats: snelheid, adviesverlening, beschikbaarheid en concurrentiekracht om u van hoogwaardige diensten te kunnen verzekeren. Onze teams van specialisten, afkomstig uit de dakbedekkings- en gevelbekledingssector, doen hun werk met passie en kennen uw behoeften. Ze maken gebruik van machines van hoge technische kwaliteit, zodat wij u met uw meest specifieke projecten kunnen helpen.

 3. 03

  Termijnen die worden nageleefd

  Ons doel? Dat u zo snel mogelijk kunt werken en uw opdrachten zo snel mogelijk kunt uitvoeren, zodat u zich aan uw eigen deadlines kunt houden. Daarom is het voor ons uitermate belangrijk dat wij u diensten kunnen aanbieden, die op erg korte termijn beschikbaar zijn. Onze teams werken dag en nacht om aan uw behoeften te voldoen.

  illus-a-propos

Door onze site te gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookie-gebruiksbeleid. Kijk voor meer informatie op onze Privacybeleid.