Materialen voor platte daken


Pvc-membranen, TPO, EPDM en dampwerende lagen.
Panelen voor geluidsisolatie.

Voor een ondoordringbaar plat dak zijn specifieke knowhow en hoogwaardige producten nodig. Dankzij onze partner Sika leveren we aan professionele dakdekkers de materialen op maat die nodig zijn om platte daken te leggen, zoals de dichtingsmembranen van het assortiment Sikaplan.   Bij isolatie, en meer in het bijzonder de geluidsisolatie, wordt in het algemeen aan de plaatsing van dichtingsmembranen gedacht. We vergeten ook geluidshinder niet. Daarom biedt RMS8 u, in samenwerking met Phonotech sprl, aangepaste oplossingen aan via het assortiment geluidspanelen van PHONOTECH panels.   Onze specialisten staan voor u klaar met technische bijstand.

SIKAPLAN assortiment

Met onze partner SIKA stellen we voor alle noodzakelijke materialen en uitrusting voor de realisatie van de synthetische dakbedekkingen.

Brochure ontdekken

Assortiment van PHONOTECH

Oplossing voor geluidsisolatie

RMS8 is net een partnerschap aangegaan met Phonotech sprl, dat verantwoordelijk is voor de productie en verkoop van de geluidspanelen van Phonotech.

Uitzoeken Phonotech

Door onze site te gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookie-gebruiksbeleid. Kijk voor meer informatie op onze Privacybeleid.